Čas onkraj poljuba

Čas onkraj poljuba - Kathleen E. Woodiwiss | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kathleen E. Woodiwiss
DIMENZIJA
8,51 MB
IME DATOTEKE
Čas onkraj poljuba.pdf
ISBN
1352971725812

OPIS

Raelynn Barrett lahko v ljubečem objemu svojega novega moža, sijajnega, bajno bogatega in vplivnega ameriškega ladjedelca Jeffreyja Birminghama, končno pozabi na bolečo preteklost in neupravičeno sramoto svoje družine. Jeff v njej zaneti strast – in vsak sladek, hrepenenja polni poljub je obljuba prihodnosti, polne radosti in čutne izpolnitve.Toda Raelynn si vzame k srcu zlobne govorice, ki neusmiljeno obsodijo moškega, ki ga ljubi. Čeprav zbeži od njegovega poželenja in ljubezni, pa ne more ubežati spominom na njegovo nežnost. Si bo Jeff lahko znova pridobil zaupanje in naklonjenost ženske, ki jo ljubi z vsem srcem?

ponatis. - Zgornja Kungota : Društvo Forabel, 2015.

Jeff v njej zaneti strast - in vsak ... Projekt PoLJUBA. Glavni namen projekta PoLJUBA je obnovitev in ohranjanje mokrotnih habitatov na območju Ljubljanskega barja.

POVEZANE KNJIGE