Zelišča

Zelišča - Hans W. Kothe | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hans W. Kothe
DIMENZIJA
6,99 MB
IME DATOTEKE
Zelišča.pdf
ISBN
5738464284401

OPIS

S pravilno uporabo imajo boljši učinek na naše počutje. Zelišča; Zgodovina; Načrtovanje; Sajenje in oskrba; Na okenski polici; Zelišča na terasi ali balkonu; Nabiranje in shranjevanje zelišč; Pregled zelišč; Permakulturni vrt; Nasveti Mediteranska zelišča. Mediteranska mešanica poleg klasičnih mediteranskih začimb (origano, timijan, šetraj, rožmarin …) vsebuje še nekaj eksotičnih začimb, ki prvotni okus še bolj poudarijo.

Za peteršilj so pomembna vlažna tla. Lahko ga gojimo na vrtu, zeliščnih gredah, balkonu ali cvetličnih lončkih na domačih okenskih policah. Zelišča; Začimbe; Kisi in olja; Dobrote; Pijače; Kuhinja in kuhanje; Teme; Velika noč; Znamke; Ponudbe; Zelišča; Začimbe; Kisi in olja; Dobrote; Pijače; Kuhinja in kuhanje; Teme; Velika noč; Znamke; Ponudbe; Domov; Zelišča Opis: Peteršilj sodi med najbolj vsesplošno uporabna zelišča z največjim deležem dobrih učinkovin, kot so Vitamin C, A, B in E, folna kislina, kalcij, železo, ipd.

POVEZANE KNJIGE