V vrtincu strasti z vojvodom

V vrtincu strasti z vojvodom - Sarah MacLean | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah MacLean
DIMENZIJA
8,42 MB
IME DATOTEKE
V vrtincu strasti z vojvodom.pdf
ISBN
3435090473647

OPIS

Ona živi za strast.Vročekrvna Juliana Fiori, ki privlači težave, ni angleška gospodična z bedastim smehljajem. Upira se družbenim pravilom in ji je popolnoma vseeno, kaj si o njej misli visoka družba. Zaradi škandalozne narave postane najljubša tema londonskih opravljivk … in točno tiste vrste ženska, ki jo ima vojvoda Leightonski najraje daleč, daleč od sebe.On prisega na ugled.Škandal je zadnja stvar, ki si jo Simon Pearson, vojvoda Leightonski, želi v svojem urejenem svetu, kjer sta na prvem mestu skrb za ohranjanje neomadeževanega imena in prikrivanje družinskih skrivnosti. Toda ko nekega večera v svoji kočiji odkrije Juliano, ki se je tja skrila pred nasilnim moškim, se vse spremeni. On si priseže, da jo bo naučil spodobnosti, ona pa bi mu rada dokazala, da lahko celo hladnokrvnega vojvodo omami strast.A kaj, ko se vmes zgodi toliko nepričakovanega …

kitareTomaž Rep... Ali živeti v varnem, ljubečem, čeprav že malo utrujenem odnosu, iz katerega se je z leti izcedil ves »žmoht« (oziroma ga tam sploh nikoli ni bilo), ali pa se prepustiti (pogubnemu) vrtincu strasti. Je sploh mogoče živeti v harmoničnem odnosu, kjer eden ne ljubi bolj kot drugi? V vrtincu (Gone with the Wind) knjiga avtorja/ice Margaret Mitchell.

V vrtincu je privlačna in zabavna zgodba, ki je verjetno najbolj znana po citatu: "Frankly ... I don't give a damn".

POVEZANE KNJIGE