Ukrotite šimpanza v sebi

Ukrotite šimpanza v sebi - Steve Peters | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Steve Peters
DIMENZIJA
9,29 MB
IME DATOTEKE
Ukrotite šimpanza v sebi.pdf
ISBN
5615985939774

OPIS

Ali sabotirate svojo lastno srečo in uspeh?Le stežka razumete samega sebe?Ali o vašem življenju odločajo čustva?Angleški profesor Steve Peters, motivator in psiholog številnih vrhunskih športnikov, s pomočjo modela \'Obvladovanje Šimpanza\' pojasnjuje boj, ki se odvija v vaši glavi, in nato pokaže, kako lahko to razumevanje uporabite na vseh področjih vašega življenja, da bi:- ugotovili, kako deluje vaš um- razumeli in obvladovali svoja čustva in misli- postali oseba, kakršna si želite biti.\'Obvladovanje šimpanza\' temelji na znanstvenih dejstvih in načelih, ki jih je avtor za lažjo uporabo poenostavil v delovni model. Z njim boste razvili svojo osebnost in pridobili veščine, ki vam bodo pomagale odpraviti tesnobo, povečati samozavest, izbirati čustva in še mnogo drugega.Ukrotite šimpanza v sebi je knjiga, ki ponuja izjemno učinkovit model za obvladovanje uma – ta vam lahko pomaga, da postanete srečnejši, samozavestnejši, bolj zdravi in uspešnejši.

SCHNEIDER, Stephanie. Kako naj se (ne) prepiramo : vodnik za uspešno reševanje družinskih nesoglasij.

Motivator in psiholog številnih vrhunskih športnikov s pomočjo modela Obvladovanje šimpanza pojasnjuje boj, ki poteka v vaši glavi, in nato pokaže, kako lahko to razumevanje uporabite na vseh področjih svojega življenja, da bi ugotovili, kako deluje vaš ... Steve Peters: Ukrotite šimpanza v sebi Trenutno berem knjigo Ukrotite šimpanza v sebi, avtorja prof. Steva Petersa.

POVEZANE KNJIGE