Trdoživa Kozjanka

Trdoživa Kozjanka - Ernest Jazbinšek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ernest Jazbinšek
DIMENZIJA
8,17 MB
IME DATOTEKE
Trdoživa Kozjanka.pdf
ISBN
4281432904132

OPIS

Ko uspešnemu odvetniku Edvardu Meliku po hudi bolezni umre žena, se obupu in samoti zoperstavi tako, da prevzame zamotan primer smrti bogatega slovenskega poslovneža Karla Marona. Trdoživa Kozjanka [Zvočni posnetek] - Ljubljana : Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije, 2019. - 2 CD-ja (MP3)(987; 987 min) : stereo ; 12 cm COBISS.SI-ID 303029760 6 UPORABNE ZNANOSTI.

Pogovor z njim je vodila direktorica knjižnice Tatjana Oset."Moje pisanje je amatersko, niti nisem slavist, po poklicu sem sociolog," je skromno s svojo predstavitvijo začel Jazbinšek."Vendar pa znam opazovati dogajanja okrog sebe in skušam ta dogajanja preliti na papir in ga ponuditi tudi drugim," je ... Trdoživa Kozjanka Kraj dogodka: Knjižnica Rogaška Slatina | Datum dogodka: ponedeljek, 10. oktober ob 18.

POVEZANE KNJIGE