Tek in maraton

Tek in maraton Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,9 MB
IME DATOTEKE
Tek in maraton.pdf
ISBN
9269380643996

OPIS

PRIPRAVLJENI Poučite se o mehaniki teka, tekaški opremi, obutvi in oblačilih, prehrani in oskrbi s tekočino, pravilnem ogrevanju in ohlajanju ter vajah za krepitev telesa.POZOR! Zmogljivost in moč razvijajte z raznovrstnimi programi za tek na 5 in 10 kilometrov, polmaraton in maraton. Z njimi boste lažje dosegli cilj, ne da bi tvegali izgorelost, naveličanost in običajne tekaške poškodbe.ZDAJ! Poženite se cilju naproti, bodite ponosni na svoj dosežek in predvsem – uživajte!

Trase: otroški tek (500 m), 6 km, 10,5 km in 21 km. Vabljeni na Maraton Savinja! Tek in maraton: popolni vodnik.

do 18. oktobra 2020 pridružite in skupaj z nami odtečete Virtualni Istrski maraton. Maraton treh src prestavljen v 2021 Ob nejasni prihodnosti, ki jo narekuje pandemija COVID-19, smo sprejeli odločitev, da jubilejni Maraton treh src prestavimo na soboto, 15.

POVEZANE KNJIGE