Romanca z vojvodo

Romanca z vojvodo - Tessa Dare | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Dare
DIMENZIJA
8,76 MB
IME DATOTEKE
Romanca z vojvodo.pdf
ISBN
5963842570210

OPIS

Hči slavnega pisatelja, Isolde Ophelia Goodnight, je odraščala ob zgodbah o pogumnih vitezih in čednih mladenkah. Nikoli ni podvomila o tem, da tudi njo nekoč v prihodnosti čaka prava romanca. Knjige pravljic so ji ponujale neskončne možnosti.Med odraščanjem jih je Izzy počasi izločala. Drugo za drugo.Grda račka, ki se spremeni v laboda?Ugrabi jo čedni cestni razbojnik?Očarljivi princ jo reši napornega garanja?Ne, ne in … Ha.Zdaj je obupala nad romanco in ne hrepeni več po njej.Zadovoljila bi se že s streho nad glavo.Kakšne pravljice ostanejo obubožani šestindvajsetletnici, ki je še nihče ni poljubil?Tale.

Brala sem veliko. Predvsem pa sem brala dobro.

Tudi ta zgodovinska romanca izstopa iz povprečja. Robert je tudi čisto drugačen od vseh moških likov, o katerih sem jih kdaj brala.

POVEZANE KNJIGE