Preračunljivka v žametu

Preračunljivka v žametu - Loretta Chase | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Loretta Chase
DIMENZIJA
5,75 MB
IME DATOTEKE
Preračunljivka v žametu.pdf
ISBN
1811872594443

OPIS

Iz dnevnika Leonie Noirot: Popoln steznik mora vabiti k slačenju …Pogubno očarljiv Simon Blair, markiz Lisburnski, se je z veliko nejevoljo vrnil v London iz enega samega razloga – zaradi družinske obveznosti. Vseeno bo nemara našel čas za zapeljevanje rdečelase krojačice, toda Leonie Noirot nima časa zanj, saj želi njegovo sestrično, neposrečeno oblečeno lady Gladys, spremeniti v laboda.Leonie zna pričarati obline – in zaslužek – iz nič, vendar je pregrešno čedni lord preveč zaposlen z zapeljevanjem, da bi opazil njene mojstrske veščine, zato mora dobiti pošteno lekcijo in stava, v katero se zaplete z Leonie, ga bo enkrat za vselej izučila.V mislih je skovala odličen načrt, vendar ji Lisburne meša glavo in njena običajna razsodnost jo bo nemara zapustila, kot bo svilena srajca spolzela z njenega telesa. Mar bo največjo preobrazbo te sezone doživela prav Leonie?

ISBN 978-961-6911-19-1. [COBISS.SI-ID 275359488] 57.

AMALIETTI, Peter. Preračunljivka v žametu 136; Prevodoslovno usmerjene kontrastivne študije 117; Prgišče najboljših kratkih zgodb in pesmi II 202; Prgišče najboljših kratkih zgodb in pesmi III 123; Prgišče najboljših kratkih zgodb in pesmi IV 203; Prijatelja! 65; Priredbe najlepših dalmatinskih 55; Probiotiki, imunski sistem in rak 38; Proti vetru 96 Na podlagi podatkov o izposoji v knjižnicah sistema COBISS, ki imajo avtomatizirano izposojo, se izdelajo seznami najbolj branega gradiva za posamezno knjižnico, za skupino knjižnic (npr. šolske) oz.

POVEZANE KNJIGE