Povabilo na ples

Povabilo na ples - Mary Balogh | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary Balogh
DIMENZIJA
7,40 MB
IME DATOTEKE
Povabilo na ples.pdf
ISBN
2692416877802

OPIS

»Včasih je trenutek vse, kar je zares pomembno.«Sir Benedict Harper se trudi živeti svoje življenje, potem ko preživi napoleonske vojne, njegovo telo in duša pa hlepita po zdravilnem dotiku. Ne more si zamisliti, da mu bo upanje prinesla lepotica, ki ji življenje ni nič bolj prizanašalo. Samantha McKay je po moževem dolgotrajnem umiranju prepuščena na milost in nemilost moževih zatiralskih sorodnikov – dokler ne pomisli, da bi pobegnila v daljni Wales, kjer je nekoč podedovala hišo. Ben kot pravi kavalir vztraja, da jo bo spremljal na tej usodni poti.Samanthe si želi toliko kot ona njega, a je previden. Kaj lahko ranjena duša ponudi ženski? Samantha je pripravljena ubrati pot svoje usode in pozabiti celo na spodobnost v želji po tem čednem, plemenitem vojaku. Si bo upala ponuditi svoje ranjeno srce in tudi telo? Odgovor na obe vprašanji je morda na nepričakovanem kraju: v objemu drug drugega.

maj 1972, Koper.. Greblo je leta 1995 na Berklee College of Music v Bostonu zaključil študij aranžiranja in kompozicije, v dirigiranju je se izpopolnjeval pri Georgeu Monseurju in Georgeu Pehlivanianu.Je avtor oz.

on Discogs. Članek je povabilo na ples, in sicer že ta vikend, na salsa tečaj v Studiu Eviana v Trzinu.. Ples kot podaljšek človekovega delovanja in izražanja.

POVEZANE KNJIGE