Otrok tega noče jesti - kaj pa zdaj?

Otrok tega noče jesti - kaj pa zdaj? Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,28 MB
IME DATOTEKE
Otrok tega noče jesti - kaj pa zdaj?.pdf
ISBN
2424091921765

OPIS

Izhaja iz mednarodnega raziskovalnega projekta PESCA, namenjenega raziskovanju spodbujanja uživanja zdravih jedi, v ... Otrok tega noče jesti - kaj pa zdaj?: Senzorni pristop k vzgoji za zdravo prehranjevanje Urednik: Anja Podlesek Leto izida: 2015 Št. strani: 249 strani Tip vezave: mehka vezava ISBN: 978-961237-733-5 Zbirka: Razprave FF Redna cena: 19,90 € ... Otrok tega noče jesti - kaj pa zdaj? Senzorni pristop k vzgoji za zdravo prehranjevanje.

Konkretno - če za kosilo noče jesti, mu to dovolite, a mu hkrati povejte, d se s tem tudi odloča, da bo jedel šele zvečer, do večerje pa bo torej lačen. Otrok bo sprejel odločitev, hkrati z njo pa njene posledice. Poskušajte med tem zamotiti druge otroke, njegove brate in sestre, kajti najbolj se bo skoncentriral v miru.

POVEZANE KNJIGE