Obžalovana ena noč

Obžalovana ena noč - Jodi Ellen Malpas | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jodi Ellen Malpas
DIMENZIJA
6,63 MB
IME DATOTEKE
Obžalovana ena noč.pdf
ISBN
4444491165899

OPIS

Neverjetno je bogat, pregrešno čeden in vedno znova jo pripelje do vrhuncev užitka, ki jih ni izkusila še nikoli prej. Za Livy, ki jo skupaj z njenim oboževanim moškim M spoznamo že v romanu Obljubljena ena noč, zdaj ni več poti nazaj. Odločena je postati svetloba v M-jevem temnem življenju. Vendar ima to novo življenje visoko ceno …M svojega vpliva ni pridobil brez žrtev, vendar ne bo dovolil, da bi bila ena od njih zdaj tudi Livy. Čeprav si ne želi nič drugega bolj kot to, da bi jo za vedno obdržal, je njegova prva naloga, da jo zaščiti. Za vsako ceno.Toda ko se njuno nenasitno razmerje poglobi, pritegneta pozornost obsedenega, nevarnega človeka. In ko Livy odkrije o M še nove skrivnosti, ki jo pretresejo do dna duše, se mora odločiti, kaj bo storila …Bosta na koncu oba obžalovala svoje odločitve, ki ju lahko usodno pogubijo?Drugi roman iz priljubljene trilogije ameriške pisateljice Jodi Ellen Malpas, ki jo bralci poznajo tudi po erotični trilogiji Ta moški, je poln silovite strasti in osupljivih razkritij, ki vlečejo k branju.

Za Livy, ki jo skupaj z njenim oboževanim moškim M spoznamo že v romanu Obljubljena ena noč, zdaj ni več poti nazaj. Se bo njuna strastna (ena) noč vendarle razvila v vse življenje? Obžalovana ena noč (One Night, #2) Published March 16th 2015 by Učila International Hardcover, 399 pages Author(s): Jodi Ellen Malpas (Goodreads Author), Katja Jeraj Valentinčič (Translator) ISBN13: ... Serija: This Man Trilogy, 3.knjiga Zvrst: S 13 * * * * 37 vote Jodi Ellen Malpas knjige: najboljše avtorja (Prepovedan, Zaščitnik, Ta moški, Pod tem moškim, Ta moški se izpove, With This Man, Obljubljena ena noč, Obžalovana ena noč, Razkrita ena noč) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. OBŽALOVANA ENA NOČ ŽK - MAJHNE LAŽI MOJE NAJBOLJŠE PECIVO MOJ DAN ENKRAT ZA VSELEJ VIDEL SEM JO STATI TAM BOJEVNIKOVA VRNITEV GOREČA SRCA 46. 1270 Litija * 47.

Na zasneženi dan je rešil ptico s prepoznavnim dolgim kljunom. Kot pravi rešitelj, je ptico ujel, nato so jo nekoliko ogreli, dali na suho in varno pod streho. Za lahkotno poletno branje boste v njem našli: Ledena princesa 12, 90 e, Poročna kupčija 10, 90 €, Svetloba v Provansi 10, 90 €, Obžalovana ena noč 12, 90 €, Skrivna pisma meniha, ki je prodal svojega Ferrarija 10, 90 €, Znamenja od zgoraj 9, 90 €, Revija z DVD-jem Maša in medved 3, 50 €, otroške knjige 44 različnih naslovov 1, 99 €, pobarvanka Trije prašički 3, 30 €, 222 vaj za popoln spomin 9, 90 €, Moja domača kozmetika 12, 50 €. Kdo je ta moški, ki ji je že ob prvem srečanju spodnesel tla pod nogami? Ko ga znova sreča, ji skrivnostni lepotec pove, kaj bi rad od nje: samo eno noč, v kateri bi se ji popolnoma razdajal.

POVEZANE KNJIGE