Moč lažnega

Moč lažnega - Milan Dekleva, Žiga X. Gombač, Mojca Kumerdej, Desa Muck, Barbara Simoniti | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Dekleva, Žiga X. Gombač, Mojca Kumerdej, Desa Muck, Barbara Simoniti
DIMENZIJA
9,55 MB
IME DATOTEKE
Moč lažnega.pdf
ISBN
8494585718191

OPIS

Laž ima kratke noge. Pet kratkih zgodb izpod peresa priznanih slovenskih ustvarjalcev - Milana Dekleve (1946), Žige X Gombača (1976), Mojce Kumerdej (1964), Dese Muck (1955) in Barbare Simoniti (1963) - se vrti okrog skupnega imenovalca - laži. Junaki so v vlogi lažnivcev in nalaganih - dekle, ki se reže, najstnik, ki ga razganja od hormonov, fant, ki izve, da sta mu starša vse življenje lagala, tri sestre, ki razkrijejo globalno laž, in maček, ki se zateka k manjšim lažem in prevaram, da doseže svoje, kot je pač v mačji naravi. Moč lažnega je knjiga o malih in velikih lažeh, o nedolžnih lažeh in o takih, ki popolnoma zamajejo junakovo življenje.

Tudi letos je festival spremljala AirBeletrinina papirnata čitanka. Njen osrednji del je bila, skladno s festivalskim fokusom, lestvica literarnih ... Moč lažnega.

Sorodne knjige Česar ne moreš povedati frizerki Agata Tomažič 24,90 € Dodaj v košarico Moč lažnega. Avtorji Dekleva Milan (avtor), Simoniti Barbara (avtor), Muck Desa (avtor), Gombač Žiga (avtor), Kumerdej Mojca (avtor) Leto izdaje 2015 COBISS.SI-ID 277844736; Isbn 978-961-284-053-2 Jezik slovenski Št.

POVEZANE KNJIGE