Kratek vodnik za dolgo življenje

Kratek vodnik za dolgo življenje - David B. Agus | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David B. Agus
DIMENZIJA
3,75 MB
IME DATOTEKE
Kratek vodnik za dolgo življenje.pdf
ISBN
1881089238268

OPIS

Priznani ameriški zdravnik razkriva najzanesljivejšo pot do zdravega in zadovoljnega življenja.Vrzite stran čevlje z visokimi petami, namesto svežega sadja in zelenjave jejte zamrznjeno, v zmernih količinah pijte vino, kavo in čaj ter se veliko smehljajte, svetuje priznani ameriški zdravnik in raziskovalec dr. David B. Agus, ki prav zaradi takšnih trditev velja tudi za enega najbolj »kontroverznih« predstavnikov uradne medicine. Pa vendar imajo njegove analize trdne temelje in prav zato jih je na željo številnih ljudi, ki spremljajo njegovo delo, preoblikoval v praktičen in jedrnat ilustrirani priročnik za vsakdanje življenje. Prepričan je namreč, da se optimalno zdravje začne pri naših vsakdanjih navadah.V knjigi odgovarja na številna običajna in ne tako običajna vprašanja, kot so: kdo bi moral vsak dan jemati aspirin? Je cepivo proti gripi varno? Kaj je »prava« hrana? Zakaj naj opustimo kajenje? In zakaj dlje živijo ljudje, ki imajo otroke? Dr. Agus vam bo s poceni in dostopnimi metodami, ki temeljijo na najnovejših in široko dostopnih znanstvenih izsledkih, pomagal ustvariti nove vzorce osebne skrbi za zdravje. Zdaj nimate več izgovorov, da ne bi živeli zdravo in zadovoljno!

Agus. Kratek vodnik za dolgo življenje (trda vezava) Tiskaj; Priznani ameriški zdravnik razkriva najzanesljivejšo pot do zdravega in zadovoljnega življenja.

Zeleni čaj - eliksir za dolgo življenje in dobro počutje. 4.

POVEZANE KNJIGE