Kekec

Kekec Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,78 MB
IME DATOTEKE
Kekec.pdf
ISBN
9633917138352

OPIS

Vodilni artikel predstavlja klasična Ta prava Kekec pašteta, ki svojo tradicijo nadaljuje že skozi desetletja. kekec. Še eno spletišče Arnes Splet .

In kdo je Kekec danes? Je junak brez pametnega telefona in dostopa do svetovnega spleta še lahko vzor mladim? Pripovedi Kekec na hudi poti, Kekec na volčji sledi in Kekec nad samotnim breznom (prvo iz trilogije je objavil leta 1936 tudi knjižno pod naslovom Kekec iz naših gora) so obilno ponatiskovane in prevajane (v srbohrvaščino, slovaščino, albanščino, romunščino), dramatizirane in ekranizirane. Novo mesto - V ponedeljek, 1. marca, je vodenje javnega podjetja Komunala Novo mesto prevzel Bojan Kekec, ki je bil na čelu te družbe že v letih 2007-2011, ko mu je mandat potekel ravno 1.

POVEZANE KNJIGE