Glasba, ples in gore

Glasba, ples in gore - Lovro Sodja | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lovro Sodja
DIMENZIJA
7,97 MB
IME DATOTEKE
Glasba, ples in gore.pdf
ISBN
2311341478052

OPIS

Lovro Sodja je rojen leta 1938 v Ljubljani. Poleg realne gimnazije je zaključil tudi Srednjo glasbeno šolo v Ljubljani. Diplomiral je na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri prof. Borisu Čampi. Je akademski glasbenik flavtist. Deset let je bil redni član opernega zbora in baletnega ansambla ljubljanske opere. Od 1962 do 2012 je bil učitelj flavte na Glasbeni šoli Franca Šturma v Ljubljani. Petindvajset let je deloval na avstrijskem Koroškem.

Sama sem mnenja, da ples in glasba prepletata najlepše stvari, ki jih imamo v življenju. II GLASBA, PLES IN GORE Lovro Sodja (avtobiografija) 240 strani, trda vezava, 16 x 24 cm, MK 2015, lepo Na barvaste gore se po kamne riolita odpravite sami ali v družbi, iz gore pa se obvezno vrnite s kamnom, ki naj postane vaš stalni spremljevalec. S svojo energijo vam bo veliko dal.

p ri svojem raziskovalnem delu ugotavljam, da sta ti dejstvi pomembni za razumevanje razvoja glasbenih in plesnih dejavnosti manjšin - 5.02.2014, Projekti sodelovanja (manjši) / Uprizoritvene umetnosti (gledališče, ples) in glasba Odgovori do sreda, 5. marec 2014 Projekt: WIND TRUNKSOrganizacija AGP group iz Španije išče neprofitne organizacije, ki bi želele sodelovati v skupnem projektu na področju uprizoritvenih umetnosti, in sicer orgelske glasbe iz obdobja baroka. Pri založbi Mladinska knjiga je izšla knjiga „Glasba, ples in gore", avtobiografija akademskega glasbenika flavtista in pedagoga Lovra Sodje.

POVEZANE KNJIGE