Bliža se poroka

Bliža se poroka - Julia Quinn | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
8,43 MB
IME DATOTEKE
Bliža se poroka.pdf
ISBN
4726152075935

OPIS

V nasprotju z večino svojih znancev Gregory Bridgerton verjame v resnično ljubezen. Prepričan je, da bo, ko bo našel žensko svojih sanj, v trenutku vedel, da je ona tista prava. In točno tako se je tudi zgodilo.Le da ni bila tista prava. Pravzaprav je očarljiva gospodična Hermione Watson zaljubljena v drugega. Toda njena najboljša prijateljica, nadvse stvarna lady Lucinda Abernathy, bi rada Hermione rešila pred pogubnim zakonom, zato Gregoryju ponudi svojo pomoč pri zapeljevanju. Vendar se pri tem sama zaljubi. V Gregoryja!Ampak Lucy je zaročena. In njen stric ni preveč naklonjen temu, da bi ji dovolil razdreti zaroko, niti ko Gregoryja končno sreča pamet in spozna, da je Lucy s svojim ostrim umom in toplim nasmeškom tista, ob kateri mu srce kar zaigra. In zdaj, ko se bliža poroka, mora Gregory tvegati vse in poskrbeti, da bo, ko pride čas, da ženin poljubi nevesto, on edini moški pred oltarjem …

Ne razumem več ničesar, vem le, da je tokrat na nas, da si pričaramo kar se da pozitivno vzdušje, stopimo skupaj in po svojih zmožnostih pomagamo tistim, ki se bodo v […] Bliža se poročni dan, Jenny in Brian pa se soočata z denarnimi težavami in izgubo njunega gostišča. Iz vsega srca: Poroka - Tv spored na delo.si Spletna mesta Dela d.o.o.

Čas ko je zagotovo največ porok. Mesec maj je zagotovo mesec, ko se zgodi največ porok.

POVEZANE KNJIGE