Blackmoore

Blackmoore - Julianne Donaldson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julianne Donaldson
DIMENZIJA
10,20 MB
IME DATOTEKE
Blackmoore.pdf
ISBN
6974542363222

OPIS

Julianne Donaldson nas tokrat popelje na posestvo Blackmoore. Kate Worthington pozna svoje srce in ve, da se ne bo nikoli poročila. V okolju, kjer odrašča, je priča ljubeznim, ki so vse prej kot to, kar bi morale biti. Zato bi rada odpotovala v Indijo, kjer bi našla notranji mir in se obenem znebila svoje škandalozne družine, ki jo prezira. Vendar pa ima njena mama, ki se ves čas vpleta v njeno življenje, drugačne načrte. Želi si, da bi se njena hči poročila. Zato skleneta dogovor: lahko gre v Indijo, a šele takrat, ko bo zavrnila tri snubitve.Kate odpotuje na veličastno posestvo Blackmoore. Odločena je, da bo v kar najkrajšem času izpolnila obvezo, ki ji jo je naložila mama. Za pomoč zaprosi prijatelja iz otroških let, Henryja Delafielda. A ko pride do srčnih zadev, so kupčije nesmiselne in načrti sprejemljivi.

It's a sandbox for creativity. MULTIPLAYER co-op in ... David Blackmoore.

Whether it's for personal or professional use, we pride ourselves on giving you an outstanding service, peace of mind warranty and no hidden surprises that has helped make us one of the UK's biggest retailers of used technology. Golf Package Specials And we hope you'll come play with us soon! Call 866-952-5555, book tee times online, or email us to secure your tee times at Blackmoor Learn about This page is a heavy work in progress. Miss the old one that everyone copied the infobox from? You can find it here: Zaria Blackmoore Classic A woman of the Northlands, stern, and aggressive looking.

POVEZANE KNJIGE