Assassin's creed. Renesansa

Assassin's creed. Renesansa - Oliver Bowden | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Oliver Bowden
DIMENZIJA
4,43 MB
IME DATOTEKE
Assassin's creed. Renesansa.pdf
ISBN
1877066713635

OPIS

»SEM EZIO AUDITORE FIRENŠKI IN MAŠČEVAL SE BOM TISTIM, KI SO IZDALI MOJO DRUŽINO …«Mladi Ezio, potomec stare firenške bančniške rodbine, se že v rani mladosti sooči z izdajstvom in okrutnostjo. Nekdanji prijatelji in zaupniki postanejo njegovi največji sovražniki. Da bi uničil pokvarjeno tkivo družbe in svoji družini vrnil čast, se odpravi na junaško pot maščevanja.Na njej se uči morilskih veščin in se spoznava z modrostjo mogočnih mislecev, kot sta Leonardo da Vinci in Niccolò Machiavelli. Ezio se namreč zaveda, da je njegovo preživetje odvisno prav od veščin in načel, po katerih mora živeti.RESNICA BO ZAPISANA S KRVJO!

It was released in the United Kingdom on 26 November 2009 and in North America on 23 February 2010. 1 Blurb 2 Differences and extras 2.1 Characters 2.2 Relationships 2.3 Equipment 2.4 Assassinations 2.5 Other events 3 Gallery 4 Terminology 5 References Official BlurbI will seek vengeance ... Assassin's Creed: Renesans .

Zobacz inne Fantastyka i fantasy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.. Renesans. Assassin's Creed.

POVEZANE KNJIGE