Aromaterapija

Aromaterapija - Nataša Špiranec Maurer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Špiranec Maurer
DIMENZIJA
11,63 MB
IME DATOTEKE
Aromaterapija.pdf
ISBN
2366720840246

OPIS

Aromaterapija neguje, sprošča in zdravi. Je tudi ljubiteljska veščina, s katero si lahko pomagamo pri doseganju boljšega življenja.Pred vami je izbor dvainpetdesetih čudovito dišečih zdravilnih rastlin, od katerih je vsaka posebej zgodba zase. Zgodba o užitku, lepoti, zdravju in zlasti vonju.Prednosti uporabe aromaterapevtskih pripravkov je veliko. Z njimi lahko nadomestimo škodljive snovi v čistilih in kozmetiki, si pričaramo domači velnes, prijetno pomagamo sebi in bližnjim, ustvarjamo naravne parfume … Zlasti pa uživamo v raziskovanju in občutenju.

Njen namen je vplivati na človekovo zdravje in počutje. Danes aromaterapijo delimo na štiri skupine: medicinska aromaterapija, popularna in ezoterična aromaterapija, holistična aromaterapija in znanstvene raziskave dišav. Aromaterapija je veja komplementarne medicine, ki za ohranjanje zdravja in psihofizičnega ravnotežja uporablja prav čudovita eterična olja.

ISBN/EAN:P_9789619337899. Redna cena: 29,95 € Knjiga ne govori samo o pridobivanju in uporabi eteričnih olj in drugih aromatičnih snovi, ampak zajema znanje in izkušnje o zdravilnih in aromatičnih rastlinah s številnih področij.

POVEZANE KNJIGE