Ah, art!

Ah, art! - Igor Zabel | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Igor Zabel
DIMENZIJA
4,30 MB
IME DATOTEKE
Ah, art!.pdf
ISBN
4256551871072

OPIS

V zvezkih in rokovnikih iz zapuščine Igorja Zabela so dnevniški zapisi, skriti med urniki, osnutki predavanj, iztočnicami za intervjuje, adresarji ipd. Igor Zabel je pisal dnevnik na službenih potovanjih; in potoval je veliko, obiskal je velik kos sveta, od Los Angelesa do Tel Aviva in Moskve. Seveda tudi vso Evropo. Dnevnik je mišljen dobesedno, kot kronološka zabeležka dogajanj v dnevu. Opisane so razstave, ideje, ki so se mu ob njih porodile, srečanja z zbiralci in umetniki, pa tudi utrinki iz vsakdanjega življenja. Pisal je na letališčih, na vlakih, v hotelih ipd. Dnevniki so napisani stvarno, v Igorjevem preciznem slogu, in so dragocena pričevanja o umetnostni sceni, ljudeh, razstavah, življenju.

You can also watch Ah-Art on demand at Amazon Prime, Amazon online. Hi guys, I'm taking commissions again! I'll draw pretty much anything; fan art, OCs, NSFW, kink stuff, SFW, etc. I will NOT draw celebrities.

192 likes. ah! art are fun and free summer art events for the children and families, in the underresourced communities, of Chicago. Ah Xian is modest, self-deprecating and, by his own admission, a touch shy and rarely attends gallery openings.

POVEZANE KNJIGE