Ženske na poti, ženske napoti: migrantke v slovenski nacionalni imaginaciji

Ženske na poti, ženske napoti: migrantke v slovenski nacionalni imaginaciji Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,14 MB
IME DATOTEKE
Ženske na poti, ženske napoti: migrantke v slovenski nacionalni imaginaciji.pdf
ISBN
7977979698733

OPIS

ISBN 978-961-237-699-4. [COBISS.SI-ID 275575552] ŽENSKE na poti, ženske napoti: migrantke v slovenski nacionalni imaginaciji = Women away, women on the way: female migrants in the Slovene national Imagination / Ksenija Vidmar Horvat (ur., ed.) ; [prevajalci Matic Večko ...

- (Zbirka Razprave FF) Pomen biografske metode za re-kreacijo spomina na ženske delovne migracije iz Goriške The Importance of the Biographical Method to the Re-creation of Memory of the Female Labour Migrations from Goriška Tjaša Učakar (1983) je raziskovalka na Oddelku za sociologijo na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. V svojem raziskovalnem delu se ukvarja predvsem z migracijskimi študijami in študijami mej, njen širši raziskovalni interes pa zajema še vprašanja članstva, državljanstva in tujosti, ki jih obravnava s konceptualnim aparatom kritične teorije. SOCIOLOGIJA - komplet 3 knjig = 5 EUR - Več avtorjev, Zahtevna razmerja, spol, strukturne ovire in priložnosti - Rudi Rizman, Odprte sociološke agende - Ksenija Vidmar Horvat, (ur.), Ženske na poti, ženske napoti: migrantke v slovenski nacionalni imaginaciji PEDAGOGIKA - komplet 3 knjig = 5 EUR - Več avtorjev, Poklicni razvoj učiteljev ... Tjaša Učakar (1983) je raziskovalka na Oddelku za sociologijo na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

POVEZANE KNJIGE