Zdravljenje s kristali

Zdravljenje s kristali - Tilly Lister | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tilly Lister
DIMENZIJA
9,30 MB
IME DATOTEKE
Zdravljenje s kristali.pdf
ISBN
4958065962103

OPIS

Odkrijte, kako lahko uporabite neverjetno moč kristalov ter izboljšate samopodobo, odnose z drugimi, povečate možnosti za osebni uspeh in pozitivno vplivate na svojo prihodnost.Predstavljenih je veliko starodavnih obredov in vedeževalnih tehnik, s katerimi boste razvijali svoje sposobnosti.Našli boste opise 36 kristalov in njihovih zdravilnih lastnosti ter karte, ki jih lahko uporabite namesto kristalov.

ZAČUTITE KAMEN Vsak kamen, ubran z določenim žarkom, ima posebno vlogo in oddaja vibracije, ki imajo zdravilne moči. Dragocenejši je kamen, močnejše energijsko polje ustvari in bolj nas polni s ... 💎 nega, zdravljenje in čiščenje fizičnega telesa s kristali 💎 higiena čustvenega telesa s kristali 💎 regeneracija mentalnega telesa s kristali 💎 raztapljanje strahov s kristali 💎 zdrave, sijoče in pretočne čakre s kristali 💎 detox vseh teles s kristali 💎 celovita kristalna nega za Zdravje Zdravljenje z minerali oziroma s kristali je tehnika alternativne medicine, pri kateri se kristali in drugi minerali oziroma kamni uporabljajo za zdravljenje in zaščito pred boleznimi.

Za zdravljenje so jih uporabljali že na Atlantidi, v starem Egiptu in na Kitajskem, pravico do uporabe kristalov pa so povečini imeli samo določeni ljudje, največkrat svečeniki. O magičnih lastnostih kristalov so pisali že klasični filozofi in naravoslovci, […] Seveda pa ne more biti zdravljenje s kristali nadomestek za druga zdravljenja, sploh če je to nujno potrebno.

POVEZANE KNJIGE