Velika sanjska knjiga

Velika sanjska knjiga - Pamela Ball | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pamela Ball
DIMENZIJA
8,7 MB
IME DATOTEKE
Velika sanjska knjiga.pdf
ISBN
8739709106435

OPIS

Velika sanjska knjiga je priročnik, ki na razumljiv in prijazen način razkriva skrivnosti sanj in razlago njihovega pomena.Pred vami je zanimivo popotovanje po naravi sanj, njihovih raznolikih pomenskih ravneh, razlagi in načinih, kako obogatiti budno življenje. Jedro knjige je obsežen slovar, ki vam bo pomagal odkrivati, kaj podobe, simboli in dogodki iz sanj pomenijo v resnici.Pamela Ball se že 30 let poklicno ukvarja z razlago sanj in duhovnim vodenjem; svetovala je že več tisoč ljudem, vključno z vodilnimi osebnostmi iz poslovnega sveta, politike in umetnosti.

Popolnoma novo je poglavje ... Več kot 7.000 pojmov po abecednem vrstnem redu in zanimivosti o sanjanju znotraj preglednem in preprostem vmesniku. , - Podarim knjigo z naslovom: Velika stara sanjska knjiga (570 str.)Razlaga vse pojme (zadeve, ki jih sanjamo in nam ne dajo miru, ker ne vemo kaj pomenijo) od A do Ž. Drugi del knjige opisuje značilnosti posameznih nebesnih znamenj.

Vrsta gradiva - priročnik ; neleposlovje za odrasle Založništvo in izdelava - Piran : Sanjska knjiga, 2015 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-6125-41-3; 978-961-6125-44-4 COBISS.SI-ID ... ‎Velika sanjska knjiga. Sanjska knjiga - Spletnaknjigarna.si.

POVEZANE KNJIGE