Ujetniki monsuna

Ujetniki monsuna - Milan Petek Levokov | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Petek Levokov
DIMENZIJA
3,42 MB
IME DATOTEKE
Ujetniki monsuna.pdf
ISBN
3754028817929

OPIS

Peter je “junak našega časa”. Nič mu ne manjka. Vse mu je bilo že v zibko položeno, ali pa se tako vsaj zdi. Žensk mu nikoli ni manjkalo, Kaj to, še več: ljubečo in lojalno ženo ima. Je nadarjen slikar. Sredstev za življenje premore dovolj, da lahko obesi puščobno službo na klin in se poda na potovanje po svetovnih prostranstvih. Pa vendar nazadnje otopelo obsedi na verandi nekega tropskega bungalova, ne zmerom trezen, prežet s hromečo zavestjo, da bi moral znotraj svoje eksistence nujno nekaj spremeniti, hkrati pa mu manjka moči in poguma, da bi to res naredil…

Rodil se je leta 1960 na Ptuju, otroštvo je preživel v Veliki Nedelji (pri Ormožu), po študiju prava na ljubljanski univerzi pa že vrsto let živi v Novi Gorici, kjer dela kot sodnik.Kot otrok je rad bral, želel pa si je postati raziskovalec v Afriki ali astronavt.V gimnazijskih časih je objavil nekaj ljubezenskih zgodb v Zabavniku, v rubriki Skrivnosti mladih src. Miklavž Komelj: Noč je abstraktnejša kot n Milan Petek Levokov: Ujetniki monsuna Nedjeljko Fabrio: Urjenje v življenju Dejan Valentinčič: Slovenci v Reziji? Avtorji recenzij: Aljaž Koprivnikar, Mare Cestnik, Matej Bogataj, Iztok Ilich Variante avtorjevega imena: Levokov, Milan Petek; Petek, Milan; Levokov, Milan; Levokow, Milan P.; Levokow, Milan Ujetniki monsuna Petek Levokov Milan Ujetniki monsuna Bizjak Bojan Ujeto sonce Chase Emma Uklonjena Chase Emma Uklonjena Bianco Enzo Ukradli ste mi srce Pelipenko Aleksij Ukrajina joka --- Roberts Nora Ukročeno srce ... MONSUN, PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE, D.O.O., Kolodvorska cesta 3, 4000 Kranj. Preverite poslovne, finančne in bonitetne podatke podjetja v poslovnem imeniku na stop-neplacniki.si au=novak, maja, 1960- SIKRDL Virtualna knjižnica COBISS+.

Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Brezplačna revija o dobrih knjigah Mestna knjižnica Kranj Gregorčičeva ulica 1 4000 Kranj, SI Slovenija tel.: 04 201-35-50 fax.: 04 201-35-60 [email protected] TRR: 01252-6030371423 Ujetniki monsuna, 2014 Maček Ferdo in skriti zaklad: + 2 mačji pustolovščini zapovrh, 2014 Slovenske pisarije, 2014 Ljudje na burji, 2015. 1.

POVEZANE KNJIGE