Takoj pusti čevelj

Takoj pusti čevelj Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,98 MB
IME DATOTEKE
Takoj pusti čevelj.pdf
ISBN
6640764765558

OPIS

Prva slovenska knjiga, ki se ukvarja s preprečevanjem in odpravljanjem vedenjskih težav pri psih, je doživela drugo, dopolnjeno izdajo te slovenske kinološke uspešnice.V knjigi TAKOJ PUSTI ČEVELJ je predstavljenih 18 najpogostejših vedenjskih težav, njihovi vzroki, napotki za preprečevanje ter hitre in učinkovite rešitve!Praktični vodič za reševanje vedenjskih težav je namenjen vsem lastnikom psov, ne glede na vaše izkušnje s šolanjem psa.V njem so predstavljeni vzroki 18. najpogostejših vedenjskih težav, s katerimi se srečujemo pri psih, ki nam pomagajo razumeti zakaj psi prakticirajo določena vedenja in kako jih preprečiti.Ko enkrat spoznamo vzrok težave, je čas da jo odpravimo – v knjigi vam predstavljamo hitre in učinkovite, predvsem pa preproste rešitve za vsako od predstavljenih težav.Reševanja vedenjskih težav se lahko tako lotite sami, brez posebnega predznanja in brez dodatnih stroškov!Naučite se prepoznavati vedenjske težave vašega psa, še preden postanejo nevzdržne in začno vplivati na kakovost vašega sobivanja s psom.Odkrijte vzroke za nezaželeno vedenje psa in končno ugotovite katere napake, ki jih lastniki ves čas počnemo, lahko vodijo v vedenjske težaveNaučite se reševati vedenjske težave vašega psa, sami, brez posebnih znanj in brez dodatnih stroškov!Preberite si:Zakaj psi vlečejo na povodcu in kako lahko to vedenje uspešno popravimoKako odpraviti skakanje na ljudiKaj je to ločitvena tesnoba, zakaj je tako pogosta in kako jo lahko preprečimo ali odpravimoZakaj pride do ignoriranja odpoklica in kako psa naučiti, da zanesljivo in vsakokrat pride, ko je poklicanKaj lahko storimo glede strahu in agresije do drugih psov in ljudiIn še mnogo več…

A čeprav je neko vedenje ... Knjiga Takoj pusti čevelj odgovarja na 18 najpogostejših težav, s katerimi se srečujemo lastniki psov. Takoj pusti čevelj. 18 najpogostejših vedenjskih težav, njihovo preprečevanje in odpravljanje.

Get Directions. Knjiga Takoj pusti čevelj odgovarja na 18 najpogostejših težav, s katerimi se srečujemo lastniki psov. Vlečenje na povodcu, prekomerno lajanje, skakanje, ignoriranje odpoklica, prosjačenje za pozornost ali hrano, agresija ter uničevalno vedenje so le nekateri izmed njih. Načela zasebnosti na mimovrste.com.

POVEZANE KNJIGE