Slepa ulica

Slepa ulica - Louise Doughty | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Louise Doughty
DIMENZIJA
7,74 MB
IME DATOTEKE
Slepa ulica.pdf
ISBN
4818884664899

OPIS

Yvonne Carmichael je trdo garala, da je v življenju dosegla, kar je hotela: položaj priznane in visoko cenjene genetičarke, čudovit dom ter prijeten odnos z možem in odraslima otrokoma.Ko v Parlamentu sreča neznanca, se v temnih in skritih kotičkih Londona začne njuno spontano in strastno razmerje in ogrozi vse, kar v življenju ceni. Na začetku je prepričana, da je njeno razmerje popolnoma ločeno od njenega vsakdanjega življenja, toda nasilno dejanje popolnoma spremeni Yvonnin skrbno izdelani načrt in ga zavrtinči na poti prevare, izdaje in umora.Slepa ulica vas bo s svojo ostroumnostjo, presenetljivimi obrati in razmišljanji o vrednotah, po katerih živimo, in odločitvah, ki jih sprejmemo, držala v napetosti do zadnje strani.

Ta članek potrebuje za vključitev v enciklopedijo več povezav na druge članke . Prosimo, da znotraj obstoječega besedila pomagate izboljšati ta članek z dodanimi povezavami, ki so pomembne za kontekst . Slepa ulica 1, Spodnje Hoče 2311 Hoče .

Pa ga poznajo tudi najmlajši? O tem z otroki iz Cerknice. slepa ulica - izbrane novice na Najdi.si. Preverite najbolj aktualne novice slovenskih medijev in prebrskajte največji arhiv novic. Nesrečno poročena 50-letna znanstvenica se zaplete v strastno razmerje s skrivnostnim neznancem, kar nazadnje vodi do zločina. Na vprašanje, ali se z Avstrijci že pogovarjajo, kje in kako bomo povezali tretjo os z našo severno sosedo, je Vrtovec napovedal, da bo v zvezi s tem vprašanjem v kratkem obiskal avstrijskega kolego.

POVEZANE KNJIGE