Sara ima rada barve

Sara ima rada barve - Camilla Reid | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Camilla Reid
DIMENZIJA
6,41 MB
IME DATOTEKE
Sara ima rada barve.pdf
ISBN
2700609778877

OPIS

Ta kartonka s številnimi zavihki je idealna za majhne ročice in zvedave glavice:- spodbuja domiselno igranje,- razvija jezikovno spretnost,- podpira učenje,- krepi koordinacijo med glavo in očmi,- spodbuja opazovanje in pogovor.

V To je Sara je na posamezni strani le en večji zavihek, ki se mu včasih pridruži še manjši, kar vpliva na otrokovo ohranjanje pozornosti. Jesen je že pokazala svoje zobe. Prinesla nam je nižje temperature in nekaj dežja, obenem pa je naravo odela v najlepše barve leta.

"Po navadi si pomembne tekme ogledamo kar družinsko, zraven pa seveda glasno navijamo in komentiramo, še posebej brat in oče," nam je zaupala Sara. Čas priprave: 50 minut Pri nas jim rečemo knedli. Ja, sem pač iz majhnega mesta :) Tako so dobri, da si vedno želim da kakšen ostane po kosilu in ga zvečer pojem kot jabolko.

POVEZANE KNJIGE