Rdeče kot kečap

Rdeče kot kečap - Annabel Pitcher | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annabel Pitcher
DIMENZIJA
9,58 MB
IME DATOTEKE
Rdeče kot kečap.pdf
ISBN
5331928354606

OPIS

Nežna romantična zgodba, nad katero lebdi strašna krivda.Zoe se zaljubi v skrivnostnega Aarona, ki že ima dekle, a vendar kaže zanimanje zanjo, vanjo pa je zaljubljen Aaronov mlajši brat, s katerim se redno videvata. Znajde se v zapletenem ljubezenskem trikotniku. Kako naj Zoe ravna, da bratov ne bo prizadela? Kako naj preživi v svoji družini, ki počasi, a očitno razpada? V pismih, ki jih pošilja obsojencu na smrt, opisuje to, česar ne more zaupati nikomur. Poskuša dojeti, kaj je pripeljalo do tragične smrti enega od bratov, in se spoprijeti s krivdo, ki je iz dneva v dan vse težja.Roman angleške avtorice Annabel Pitcher (1982) je izšel v mnogih jezikih in nagovarja široko bralsko občinstvo. Zanj je leta 2012 prejela nagrado Waterstone’s Children’s Book Prize, leta 2014 pa še nagrado Edgar Allan Poe, ki jo podeljuje združenje ameriških piscev kriminalk.

Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Rdeče vino lahko nadomestimo z razredčenim kisom. Kadar nameravamo zelje postreči s pečenko, bo okusneje, če ga malo pred koncem kuhanja zalijemo z malo pečenkine omake.

naslednji izdelek >> RDEČE KOT KEČAP. ANNABEL PITCHER.

POVEZANE KNJIGE