Presna kuhinja

Presna kuhinja - Anat Fritz | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anat Fritz
DIMENZIJA
12,2 MB
IME DATOTEKE
Presna kuhinja.pdf
ISBN
2644544249709

OPIS

Presna kuhinja je trendi, okusna, pa tudi neprekosljivo zdrava. Presne jedi namreč ohranijo vse vitamine in minerale, ki jih telo potrebuje.Presna kuhinja je trendi, okusna, pa tudi neprekosljivo zdrava. Presne jedi namreč ohranijo vse vitamine in minerale, ki jih telo potrebuje. Njihova priprava je preprosta, izbira pa pestra: uživali bomo v barvitih smutijih, raznovrstnih solatah, hranljivih juhah in enolončnicah, zelenjavnih testeninah, pestih, namazih in slastnih zdravih slaščicah. Recepti v tej knjigi so primerni za začetnike in za vse, ki bi radi dopolnili svojo vegansko zbirko receptov ali se držali življenjskega vodila: Jem, da živim.

Priljubljeno. Klasična krompirjeva musaka. Presna limonina krema iz indijskih oreščkov s chia semeni in z granatnim jabolkom (za 2 osebi) 3 pesti indijskih oreščkov 2 ČŽ chia semen sok pol limone limonina lupina 2 JŽ agavinega sirupa malo vode ščep vanilije (po želji) pol granatnega jabolka Indijske oreščke zmelješ v prah v kavnem mlinčku. Ohlajena presna jagodna torta je nared, da jo okrasimo z jagodami, narežemo in ponudimo.

Pet presnih veganskih idej, ki jih je pripravila za Odprto kuhinjo, je dober primer. Čisto preprosto: že malinov sorbet je vreden, da ga naredite.

POVEZANE KNJIGE