Prerok

Prerok - Ethan Cross | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ethan Cross
DIMENZIJA
5,4 MB
IME DATOTEKE
Prerok.pdf
ISBN
4206253737989

OPIS

V Čikagu spet seje strah in grozo Anarhist. Pod vplivom skrivnostnega Preroka – nepredstavljivega človeškega zla, ki ne pozna usmiljenja – svojim žrtvam pije kri, potem pa jih žive zažge.Lovu na Anarhista se pod krinko posvetovalnega urada pridruži Marcusova organizacija, posebna enota ministrstva za pravosodje, ki lahko zaobide birokracijo in opravi delo, ne da bi je moralo skrbeti za dokaze in predpisane postopke.Medtem ko ima Marcus polne roke dela z zasledovanjem Anarhista in Preroka, pa je na prostosti še vedno njegov prvi primer in smrtni sovražnik Ackerman. Razvpiti morilec je obseden z agentom in mu na svoj izprijeni način pomaga pri primeru. Čeprav si Marcus ne želi suroveževe pomoči, pa so na kocki življenja nedolžnih ljudi, ki jih Prerok namerava žrtvovati mračnim silam.

S svojim vesoljskim pozitivističnim ezoteričnim panteizmom, ki ga pred nas razgrne s kratkimi poglavji na večne teme (O ljubezni, O ... Definicija. Prerok oz., arabsko Resulullah, je v Islamu človek ki je dobil objavo od Boga preko svojega angela Gabrijela.Je človek kateremu je bila poslana objava oz., Božja beseda, napotki, nasveti, navodila za določen narod oz., ves svet.

19-letnega Malika po prihodu v ječo pod svoje okrilje vzame brezkompromisni vodja korziške zaporniške tople Cesar in novincu naroči, naj umori enega od sojetnikov. Prerok. Uredništvo 12/09/2014 Ni Komentarjev.

POVEZANE KNJIGE