Prepuščena

Prepuščena - Tara Sue Me | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tara Sue Me
DIMENZIJA
4,46 MB
IME DATOTEKE
Prepuščena.pdf
ISBN
7412399424606

OPIS

Nadaljevanje dražljive trilogije Tare Sue Me, ki je začarala milijone ...Nathaniel West nikoli ne izgubi nadzora.Kot samski direktor podjetja West Industries poveljuje sejni sobi čez dan. Kot strog gospodar z zahtevnimi pravili pa nadzira spalnico ponoči. Nikoli se ne zapleta z neizkušenimi podrejenimi, ko pa na njegovo mizo zaide prijava Abigail King, prekrši lastna pravila in se odloči preizkusiti njene meje.Abbyjina mešanica nedolžnosti in voljnosti je omamna, zato se Nathaniel hitro odloči, da ji bo nadel ovratnico in si jo prilastil. Dokler bo izpolnjevala njegove ukaze in se mu povsem podrejala, nihče ne bo prizadet.Ko pa začne Nathaniel gojiti globlja čustva do Abby, spozna, da je zaupanje dvosmerna cesta – in on prikriva skrivnosti, ki bi lahko zamajale njuno razmerje vse do temeljev ...Drugi roman čutne trilogije, ki vodi v svet popolne telesne in čustvene predanosti.

Baze COBISS. Konzorcijski portal COBISS+ Druge baze podatkov.

Ob tem so se pojavile polemike, ali se kljub negativnemu kontrolnemu PCR testu učitelji sploh lahko vrnejo v razrede, saj je odločitev o tem prepuščena posameznim zdravnikom. "Zaradi nejasnosti sem v torek klical epidemiologinjo in jo prosil, naj pove, kako je s tem, da vemo, kako ravnati. Beseda bo prepuščena vsem tistim županom pomurskih občin, ki bodo želeli o aktualnem stanju in dogajanju svoje občane seznanjati iz prve roke. Ministrstvo za zdravje z odredbo zaenkrat prekinja izvajanje nekaterih preventivnih dejavnosti.

POVEZANE KNJIGE