Preprosto razstupljanje

Preprosto razstupljanje - Marion Grillparzer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marion Grillparzer
DIMENZIJA
8,70 MB
IME DATOTEKE
Preprosto razstupljanje.pdf
ISBN
8992111708654

OPIS

Učinki preprostega razstrupljanjaKaj bomo dobili z razstrupljanjem?Čvrsto postavo. Ne bomo več videti tako otekli in zabuhli.Dobro voljo. Telo izloča več hormona sreče, serotonina, in endorfinov.Lepo kožo. Dobra prekrvitev nas bo vidno pomladila.Več energije. Preobremenjena jetra utrujajo, razstrupljanje pa poživlja.Zeleno luč. Razstrupljanje razbremenjuje razstrupljevalne organe in pogosto je šele zdaj mogoče začeti s hujšanjem.Razstrupljanje krepi imunski sistem in blaži bolečine, ki spremljajo tegobe, kot so revma, migrena, artroza, sindrom razdražljivega črevesja ipd.Obnovljeno črevesno floro. Končno deluje ter pripomore k vitkejši postavi, sreči in zdravju.Boljše vrednosti krvnih preiskav. Vrednosti vnetnih parametrov, krvnega sladkorja in raven maščob v krvi se znižajo, kar zmanjša tveganje za sladkorno bolezen ali srčni infarkt.Teden dni razstrupljanja nas reši iz pasti volčje lakote.Pogosto v tem času odkrijemo preobčutljivost za določena živila.

Pogosto so to toksične težke kovine, ki igrajo pomembno vlogo pri kroničnih boleznih, lahko pa so tudi druge kemične snovi, ki jih vdihnemo ali zaužijemo. Skozi zimo se v telesu nabere veliko nečistoč, ki jih je potrebno 'sprati' iz telesa. Proces imenujemo razstrupljanje, ki pa... Mnenje prispeva Kaja RegulaSkoraj vsaka težava - od nadležnih splošnih zdravstvenih težav do prebavnih motenj, pridobivanja teže, čustvenih izbruhov, visokega This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.

Dvignite raven energije in spet uživajte v življenju. Zaženite svoje hujšanje in spodbudite kurjenje maščobe.

POVEZANE KNJIGE