Po naturopatsko

Po naturopatsko - Christopher Vasey | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christopher Vasey
DIMENZIJA
10,41 MB
IME DATOTEKE
Po naturopatsko.pdf
ISBN
7167650732598

OPIS

Christopher Vasey razlaga, kako naturopati s prijemi ne skušajo zadušiti simptomov, ampak si raje prizadevajo izločiti strupe, zaradi katerih zbolimo. Vse bolezni izvirajo iz neuravnoteženega biološkega terena, ko se zaradi odpadnih snovi notranje celično okolje v telesu zamaši oz. ko mu primanjkuje ključnih hranil, vitaminov in mineralov. Vasey v vodniku, kako naturopatsko priti do zdravja pokaže, kako lahko iz telesa spravimo strupe s pravilno prehrano, postenjem in prečiščevanjem. S prstom pokaže na kislo - bazično ravnovesje, ki je ključnega pomena za ohranjanje najboljšega energijskega naboja, in razloži, kako jemati naravne dodatke, s katerimi nadomestimo hranila, ki jih telesu primanjkuje.V knjigi, ki jo bo razumel vsakdo opisuje, kako z naturopatskimi prijemi ponovno priti do dobrega zdravja.

št.). Načela naturopatije so se je kot način zdravljenja uveljavila šele v drugi polovici 19 ... Delavnica o tkivnih soleh in moxanju po naturopatsko Tkivne soli - soli, ki niso soli, majhna zrna z veliko bio razpoložljivostjo, saj prodrejo direktno v celico.

19,90 € Vključno z DDV . Razprodano Trenutno ni na zalogi.

POVEZANE KNJIGE