Po naturopatsko

Po naturopatsko - Christopher Vasey | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christopher Vasey
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Po naturopatsko.pdf
ISBN
4234056040729

OPIS

Christopher Vasey razlaga, kako naturopati s prijemi ne skušajo zadušiti simptomov, ampak si raje prizadevajo izločiti strupe, zaradi katerih zbolimo. Vse bolezni izvirajo iz neuravnoteženega biološkega terena, ko se zaradi odpadnih snovi notranje celično okolje v telesu zamaši oz. ko mu primanjkuje ključnih hranil, vitaminov in mineralov. Vasey v vodniku, kako naturopatsko priti do zdravja pokaže, kako lahko iz telesa spravimo strupe s pravilno prehrano, postenjem in prečiščevanjem. S prstom pokaže na kislo - bazično ravnovesje, ki je ključnega pomena za ohranjanje najboljšega energijskega naboja, in razloži, kako jemati naravne dodatke, s katerimi nadomestimo hranila, ki jih telesu primanjkuje.V knjigi, ki jo bo razumel vsakdo opisuje, kako z naturopatskimi prijemi ponovno priti do dobrega zdravja.

See the complete profile on LinkedIn and discover Nina's connections and jobs at similar companies. Naturopatsko šolo Saeka vodi prva slovenska naturopatinja, predsednica Združenja naturopatov Slovenije in ena od evropskih predstavnic v izvršnem odboru Svetovne naturopatske organizacije, ga. Erika Brajnik.

Če nimaš zdravja, ostalo ne pomeni nič. Tam kamor gre pozornost se krepi. Osrednji temi 3.

POVEZANE KNJIGE