Pikčaste počitnice

Pikčaste počitnice - Sally Rippin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
12,92 MB
IME DATOTEKE
Pikčaste počitnice.pdf
ISBN
2318506891919

OPIS

Pikčaste počitniceBrina za svoj obisk pri babici načrtuje kup zabavnih reči. Toda zjutraj se zbudi vsa pikčasta − bodo zdaj njeni načrti splavali po vodi?Najprikupnejši ljubljenčekBrina v trgovini z domačimi živalmi najde prikupnega morskega prašička. Zmeraj ga bo imela rada! Samo očka in mamico mora še prepričati ...

TRIADA Priimek in ime avtorja Naslov knjige Št. glasov Simon, Francesca GROZNI GAŠPER 2 Počitnice so za vsakega najlepši dogodek, najbolj so jih veseli otroci v vrtcu kot tudi starejši otroci šolo obvezni.

Zmeraj ga bo imela rada! Samo očka in mamico mora še prepričati ... Počitnice so namreč izredno pomembne že z vzgojnega vidika, saj imajo opraviti s temelji zdrave osebne rasti. To je privilegiran čas, ko smo lahko v stiku z realnim svetom, ko se "dotikamo" sveta.

POVEZANE KNJIGE