Odstiranje pogleda

Odstiranje pogleda - Mirjana Borčić | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mirjana Borčić
DIMENZIJA
3,31 MB
IME DATOTEKE
Odstiranje pogleda.pdf
ISBN
6441359668063

OPIS

25.03.2017 OB 18:00 - DO 19:00 Ogled Filma Festivalna dvorana. Mirjana Borčić, vir: kinodvor.org. Pred kratkim je v sodelovanju med javnim zavodom Kinodvor in Slovensko kinoteko izšla knjiga z naslovom Odstiranje pogleda pionirke filmske vzgoje pri nas, Mirjane Borčić, ki jo je, kot pravi, pot na sredini 50ih let prejšnjega stoletja po naključju zanesla v filmsko vzgojo, od leta 1963 pa je vodila to dejavnost v Pionirskem domu v Ljubljani. Odstiranje pogleda na prihodnji kompaktni model.

Erica Berna. Pol stoletja po njenem prvotnem izidu (1961) je omogočena zadostna zgodovinska perspektiva, v kateri so njegovi teoretični filozofski in etični psihoterapevtski dosežki lahko dodobra ovrednoteni. Naracija nas popelje na začetek filmske vzgoje na Slovenskem in v čas, ko se je izoblikovalo gibanje za filmsko kulturo.

POVEZANE KNJIGE