Ne pozabi tigra!

Ne pozabi tigra! - Michael Rosen | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Rosen
DIMENZIJA
10,47 MB
IME DATOTEKE
Ne pozabi tigra!.pdf
ISBN
6167142108291

OPIS

Gospod in gospa Hiti vsepovsod hitita. Zanju ne velja: STOP! Toda to pomeni, da jima uidejo precej pomembne stvari – kot so jesti … in nakupovati … in peljati sina Joška v šolo!

Zobozdravnik svojim zaposlenim zagrozil Z ODPOVEDJO, če ne ugodijo njegovi ZAHTEVI: Pripravljen iti tudi na sodišče Ob njem nikakor ne smemo pozabiti na oslička Sivčka, na kenguruja (enega ali dva), na Pujska in seveda na Tigra, ki svoje osebnosti ni podedoval po kakšnem tigru, ampak po bistrem črnem španjelu Chumu, ki je vedno poskakoval in se zaletaval v stvari in svojim lastnikom nasploh povzročal nemalo skrbi. 2 B - za otroke med 3. in 6.

Minstrel in te odpeljal v svojo tovarno igrač, kjer moraš delati kot suženj. Poskusi pobegniti, ob tem pa ne pozabi opravljati svojih dolžnosti.

POVEZANE KNJIGE