Ne pozabi tigra!

Ne pozabi tigra! - Michael Rosen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Rosen
DIMENZIJA
4,9 MB
IME DATOTEKE
Ne pozabi tigra!.pdf
ISBN
1894511441248

OPIS

Gospod in gospa Hiti vsepovsod hitita. Zanju ne velja: STOP! Toda to pomeni, da jima uidejo precej pomembne stvari – kot so jesti … in nakupovati … in peljati sina Joška v šolo!

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Izkušeni napadalec Monaca ne želi več ponoviti težke sezone, letos se je s soigralci boril za obstanek.

KATEGORIJE OBJAVE prevod iz angleščine v slovenščino ... Tvoja naloga v tej akcijski avanturistični igri je, da se prebiješ skozi nevaren Divji zahod! Izberi svojega junaka, se povzpni na sedlo in pojdi! Na svoji poti se boš srečal z mnogimi tipi banditov in sovražnikov, ki te bodo hoteli ubiti, zato poskrbi, da boš hitrejši od njih. Ne pozabi uporabiti "slow-motion redeye", ko lahko.

POVEZANE KNJIGE