Naša pot

Naša pot Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,50 MB
IME DATOTEKE
Naša pot.pdf
ISBN
4902106598954

OPIS

Izšla je publikacija Naša pot, izdana ob 150 letnici ustanovitve prvega slovenskega telovadnega društva Južni Sokol, 1863.S publikacijo smo želeli počastiti častitljivo 150 letnico ne le ustanovitve društva pač pa tudi sokolskega gibanja, ki je bistveno zaznamovalo slovenski narodni in telesnokulturni razvoj, prepletalo telesno kulturo in kulturo (igralstvo, lutkarstvo in glasbo) in nenazadnje odpiralo pot tudi športu in nogometu na Slovenskem.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju. Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju.

Pripravimo prvi strokovni članek, ki je objavljen v reviji Denar - pod naslovom Samoprijava za samouničenje. Obeležimo sodelavkino stalnost v podjetju, saj je z nami že 20 let.

POVEZANE KNJIGE