Najboljše počitnice

Najboljše počitnice - Jane Costello | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Costello
DIMENZIJA
8,4 MB
IME DATOTEKE
Najboljše počitnice.pdf
ISBN
1357042657420

OPIS

Duhovito, žgečkljivo, sproščujoče.Tri najboljše prijateljice. En hotel s petimi zvezdicami. Bodo to najboljše počitnice v življenju?Imogen in njeni najboljši prijateljici, Meredith in Nicola, imajo dovolj proračunsko omejenih počitnic, poletov v natrpanem turističnem razredu in ofenziv na proste ležalnike ob bazenu že ob šestih zjutraj.Zato so njihovi načrti, ko Meredith v nagradni igri osvoji razkošne VIP počitnice v najbolj trendovskem hotelu v Barceloni, srkati šampanjec na letu v razkošnem poslovnem razredu, se zabavati s pomembneži, odklopiti od vsakdanjih težav in uživati v razkošju brez slabe vesti.Toda ko v službi izbruhne največja kriza njene kariere, mora Imogen s pomočjo svojega blackberryja nenadoma na daljavo rešiti situacijo, tolažiti ihtečega šefa in najti izginulega pomočnika, ki naj bi jo v službi nadomeščal.Med ropom, zapleti z varnostno službo v hotelu in bližnjim srečanjem na nudistični plaži, na katero bi rade vse tri čim prej pozabile, se prijateljice srečujejo z eno katastrofo za drugo. Toda vsaj Imogen najde tolažbo v obliki očarljivega moškega, ki se čudežno vedno znajde na pravem mestu, pa čeprav ob najslabšem možnem času. Vsaj do takrat, ko začnejo njegovi nameni postajati sumljivi ...

Največji minus slovenskih turističnih kmeti je to, da so noro hitro zasedene, zato se res podvizajte pri rezervaciji in se ne čudite, da boste bone tam lahko izkoristili šele za krompirjeve počitnice 😉 NAJBOLJŠE ZBRANO V KOMPLET. Izkoristi turistični bon 10.

Vsaj tako je sam prepričan. Nika in Nejc se tako znajdeta v starem campu, kjer je njun očka preživel svoje »najboljše počitnice na svetu« - ko je bil sam še otrok.

POVEZANE KNJIGE