Cvetoči klas pelina

Cvetoči klas pelina Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,26 MB
IME DATOTEKE
Cvetoči klas pelina.pdf
ISBN
1002021134263

OPIS

Slovenski begunci v Avstriji po letu 1945Fotografska monografija prikazuje življenje slovenskih beguncev v taboriščih na Koroškem. V skrajno neugodnih okoliščinah in barakarskem okolju so razvili spoštovanja vreden red, disciplino, organizacijo ter visoko kulturno in narodno zavest.V knjigi je objavljenih več kot 300 fotografij iz bogatega fotografskega arhiva Rafaelove družbe. Približajo nam vsakdanje življenje v taboriščih: delo, zdravstveno oskrbo, prehrano, šolanje, kulturne in športne dejavnosti, versko življenje itd. Izčrpen opis slovenskega povojnega begunstva je prispevala zgodovinarka mag. Helena Jaklitsch.Knjiga je izšla v sozaložništvu Rafaelove družbe in založbe Družina.

Razstava je pred tem gostovala že v več kot 100 krajih tako doma kot na tujem. Jeseni 2014 je izšla tudi fotografska monografija Cvetoči klas pelina, ki vključuje več kot 300 arhivskih fotografij in obširno zgodovinsko študijo. Razstava bo v MNZS-ju gostovala do 22.

Večer so začeli vrhunski umetniki. MILO ĐUKANOVIĆ, izdajica Crne Gore! Ovaj video klip treba emitovati i CNN i to svakog dana! - Duration: 10:21. Eastern European_EEU Recommended for you Kocmur, Marjan, 1914-1990 ocene in poročila Cvetoči klas pelina Kocmur, Marjan: Umik čez Ljubelj, maj 1945, skozi objektiv Marjana Kocmurja begunci slovenski izseljenci politična emigracija domobranci Avstrija 1945- V sredo, 16.

POVEZANE KNJIGE