Znova nevesta

Znova nevesta - Jane Ashford | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Ashford
DIMENZIJA
8,4 MB
IME DATOTEKE
Znova nevesta.pdf
ISBN
8486896586987

OPIS

Čustvena romanca, polna strasti, spletk in dinamične napetosti.Mlada plemkinja Charlotte Wylde je v zakonu nesrečna in nadvse osamljena. Nato pa jo nenadna smrt njenega hudobnega moža v trenutku osvobodi, a nadnjo prikliče oblake dvoma in morebitno obsodbo zaradi umora. Izvršitelj oporoke je nečak njenega pokojnega moža, mlad in možat sir Alexander, ki ga je stričeva prezgodnja smrt presenetila, še bolj pa ga je pretreslo, ko je spoznal stričevo lepo mlado vdovo. Charlotte in Alexander se odločita, da bosta raziskala nenavadne okoliščine smrti gospoda Wylda in dokazala njeno nedolžnost. A kaj, če je kriva?Alexander je očitno njeno edino upanje ... ali pa njena naslednja žrtev.

12,90 ... Znova nevesta (Once Again a Bride) knjiga avtorja/ice Jane Ashford. Mlada plemkinja Charlotte Wylde je v zakonu nesrečna in nadvse osamljena.

Keď som tam prišla, bolo na ňom vidno, že nebol nadšený na prvý pohľad. Taký bol bez emócií, keď ma uvidel," popísala svoje sklamanie nevesta. Murat in Bade imata v seriji Istanbulska nevesta buren odnos, parček pa je bil kar nekaj časa zaljubljen tudi zasebno, dokler ni letos odjeknila novica, da je velike ljubezni konec.

POVEZANE KNJIGE