Volk

Volk - Ethan Cross | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ethan Cross
DIMENZIJA
10,26 MB
IME DATOTEKE
Volk.pdf
ISBN
8089450498670

OPIS

Napeta kriminalka, polna srhljivih prizorov, primerljivih s tistimi iz filma Ko jagenjčki obmolknejo.Umirjeno življenje v teksaškem mestecu Asherton se spremeni v srhljivo nočno moro, ko se v bližini ustavi najokrutnejši morilec vseh časov, Francis Ackerman mlajši. Zver v njem je prebudil oče, psiholog, ki je želel dokazati, da se morilec ne rodi, pač pa ga je mogoče ustvariti. Lastnega otroka je podvrgel okrutnemu eksperimentu, rezultat pa je strašljiv: morilec ne izbira žrtev in sredstev. Moški, ženske, otroci, ostareli, vsi so s pronicljivim klavcem, ki rad zastavlja napol filozofska vprašanja o smislu in bistvu življenja, prisiljeni sodelovati v kruti igri, kjer gre za življenje in smrt. Najhuje pa je, da je pretkani psihopat neulovljiv: če pozna na stotine načinov mučenja in ubijanja, zagotovo pozna prav toliko poti za pobeg.Napetost se stopnjuje, ko v mesto pride neznanec Marcus in nepričakovano naleti na Ackermana. Obenem se zaplete tudi z lokalnim šerifom, za katerega se izkaže, da je povezan s sumljivimi posli, ki segajo v sam vrh državnega aparata. Nenadoma sta v mestu vsaj dva volka … Ali pa nič ni tako, kot je videti? Imajo prebivalci vsaj pastirja, ki bi jih lahko obvaroval pred krutim koncem?

Volk Racing TE37VSL 1920 LIMITED. Volk Racing TE37VSL 2021 LIMITED.

Priložena knjižica navaja Wikipedijo za informacije o nacionalnih himnah. Himna NSK je isti aranžma kot skladba "The Great Seal", ki je leta 1987 izšla na albumu Opus Dei.

POVEZANE KNJIGE