V luninem ritmu

V luninem ritmu - Johanna Paungger, Thomas Poppe | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Paungger, Thomas Poppe
DIMENZIJA
5,44 MB
IME DATOTEKE
V luninem ritmu.pdf
ISBN
4796991821966

OPIS

Vsi vemo, da luna včasih »pritiska« na nas – njen vpliv čutimo zlasti, kadar je polna. In nismo edini. Lunine mene vplivajo na vse življenje na Zemlji in na njeno moč smo v sodobnemčasu preveč pozabili. Z obujanjem starega in preizkušenega vedenja o vplivu naše stalne spremljevalke si lahko pomagamo na vseh življenjskih področjih:•skrb za zdravje, zdrava prehrana• naravna nega telesa•vrtnarjenje•gospodinjska in druga hišna opravila•gradnja hiše, obnova in obdelava lesa• dela v kmetijstvu in gozdarstvu• opuščanje slabih navad, novi začetki in načrtiS spoznanji o pomenu pravega časa pri življenjskih odločitvah boste našli prave, trajne rešitve, za katere smo bili stoletja prikrajšani. Poseben dodatek: s tirolskim številskim kolesom razvozlajte pomen številk svojem v rojstnem datumu, ugotovite, ali sodite v prehranski tip alfa ali omega, in prisluhnite svojemu bioritmu.

slovenski (1) Bodite lepe v luninem ritmu Helena Primic | 25.10.2020 Da bo vaša koža zares čista »do dna por«, bolje prekrvavljena, voljna in gladka, se globinskega čiščenja lotite ob pojemajoči luni, vključno z mlajem. vČlanite se v svet knjige; pokliČite nas 01/241 34 10; 0. 0,00 ... v ritmu tanga, ki se bo razlil in poplavil šumenje sveta.

To naj bi dobro vplivalo tudi z ekološkega vidika, zaradi manjše uporabe pralnih praškov in ... V. GRADNJA HIŠE IN OBDELAVA LESA V LUNINEM RITMU 253 Odvod vode (drenaža) 258 Vlivanje betona in estriha 260 Nanos in popravljanje ometa 262 Izdelava in montaža ostrešja, lesenih stopnic in zimskega vrta 264 Zasteklitev in vstavljanje oken 266 Polaganje talnih oblog in lesenih stropov 268 Pleskanje, lakiranje, impregniranje Tudi Johanna Paungger in Thomas Poppe, avtorja knjige s slovenskim naslovom V luninem ritmu, sta prepričana, da se boste lahko hitro poslovili od odvečnih kilogramov, če boste hujšali z luno.

POVEZANE KNJIGE