Ujeta v mrežo

Ujeta v mrežo - Emma Chase | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emma Chase
DIMENZIJA
5,97 MB
IME DATOTEKE
Ujeta v mrežo.pdf
ISBN
6925605756574

OPIS

Ko bogat, čeden in samovšečen fant sreča lepo, pametno in ambiciozno dekle, se stvari zapletejo in oba se ujameta v mrežo.Drew Evans sklepa večmilijonske posle in s svojim nasmeškom zapeljuje najlepše newyorške ženske. Zakaj zdaj že sedem dni skrušeno ždi v vsvojem stanovanju, žalosten in obupan?Ko Katherine Brooks zaposlijo kot novo poslovno partnerico v podjetju Drewovega očeta, ki se ukvarja z investicijskim bančništvom, se življenje čednega plejboja obrne na glavo. Kot poslovna tekmica ga spravlja ob živce, kot privlačno dekle pa moti njegovo rutino. In ker je nikakor ne more spraviti v posteljo, je ves obupan.Kako lahko ženska spremeni nepopravljivega zapeljivca? Tako, da z njo tisto, česar si ni nikoli želel, postane edino, brez česar ne more več živeti.

Je zvest prijatelj in obožuje svojo družino. Bolj kot kiparjeva osebna poetika v teh kipih stopi v ospredje dejstvo, da sta umetnik pri produkciji in gledalec pri recepciji ujeta v mrežo tradicionalnih kulturnih predstavitev. Tako na Bratušo lahko gledamo kot na kakovostnega nadaljevalca fantastične smeri v umetnosti, katere predstavniki so anonimni avtorji fantazijskih bitij na srednjeveških fasadah katedral in drolerij na marginah ... Najbolj objektivne in verodostojne informacije iz Slovenije in sveta, novice s področja kulture, športa in zabave.

januar 2011 14.43 | Posodobljeno 15. januar 2011 14.43 | Piše: Mo.

POVEZANE KNJIGE