Testenine

Testenine - Antonio Carluccio | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antonio Carluccio
DIMENZIJA
9,54 MB
IME DATOTEKE
Testenine.pdf
ISBN
8748711507784

OPIS

Antonio Carluccio testenine ljubi, kuha in jé že osupljivih sedemdeset let. Ta čudovita nova knjiga združuje njegovo neponovljivo znanje z navdušenjem za ustvarjanje novih receptov.Antonio nam najprej predstavi različne vrste testenin in nato pojasni, kako pravilno kombinirati omake in ustrezne testenine. Prav tako korak za korakom opiše navodila, kako lahko sami pripravimo sveže domače testenine.Med njegovimi inovativnimi recepti, ki se jim ne moremo upreti, so različice priljubljenih klasičnih jedi in imenitne regionalne specialitete. Tu so juhe, glavne jedi, solate in celo sladice – vse od preproste pašte fižol prek svežih rezancev s pravo bolonjsko omako do resnično modernih sedanov z vodko in prekajenim lososom, literarno navdahnjene Gepardove pite ter čokoladnih rezancev.Knjiga Testenine Antonia Carluccia ponuja mamljive recepte za vse priložnosti.Tu je vse, kar moramo vedeti, da lahko pripravimo skledo popolnih testenin.

27.01.2021. Recepti, testenine objavljeno 2 meseca nazaj Top recepti za testenine, ki so vas obnoreli v 2020. Jajčne testenine.

Narejene so iz kakovostnih pšeničnih zdrobov in jajc, kar jim daje poln, harmoničen okus, značilen videz in ustrezno prehransko vrednost. Testenine iz enega lonca s skušo, rikoto in baziliko En pisker te loči do slastne večerje Testenine iz ene same kastrole so okusna izbira za utrujen večer po dolgem dnevu, ko se nam ne ljubi pomivati cele gore posode. Testenine; Kruh, toast, krekerji in vaflji; Oreščki, suho sadje in semena; Sladkor, sladila in sirupi; Začimbe in dišave; Olja, maslo in kis; Mleko in mlečni izdelki; Rastlinski napitki, smetane in jogurti; Čaji in zelišča; Kava, kavni nadomestki in kakav; Piškoti, čokolade in bonboni; Energijske rezine; Namazi, med in marmelade ... Testenine iz stročnic so bogat vir ogljikovih hidratov, poleg tega pa jih odlikuje še visoka vsebnost beljakovin, sicer pa jih je po videzu in teksturi skorajda težko ločiti od navadnih, le da imajo lečne lepo oranžno barvo, na primer. Po okusu so drugačne od žitnih, kar pa ne pomeni, da so manj okusne. Jušne testenine.

POVEZANE KNJIGE