Tatovi senc

Tatovi senc - Elizabeth Hoyt | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Hoyt
DIMENZIJA
10,27 MB
IME DATOTEKE
Tatovi senc.pdf
ISBN
5320119611626

OPIS

Nevarna kombinacija: moški z masko, nevarna ženska in strast, ki je ne moreta potlačiti ...MOŠKI Z MASKOWinter Makepeace živi dvojno življenje. Podnevi je stoičen upravnik doma za sirote, ponoči pa se pokaže njegova temnejša plat. Ko zasije luna, se zbudi duh iz St. Gilesa – zaščitnik, razsodnik in preganjani. Neko noč duha reši lepa plemkinja. Winterju se ne sanja, da se bosta njegova svetova združila v enega.NEVARNA ŽENSKALady Isabel Beckinhall uživa v izzivih. Ko jo prosijo, naj pustega upravnika sirotišnice pouči o vedenju v omikani družbi in ga popelje v svet spogledovanja, dovtipov in škandaloznih razmerij, se kmalu začne spraševati, zakaj se ji zdijo njegove oči tako nenavadno domače in njegove ustnice tako zelo vabeče.STRAST, KI JE NE MORETA POTLAČITIZaradi njune trme se podnevi krešejo iskre in ponoči izbruhne strast. Potem začnejo iz St. Gilesa skrivnostno izginjati deklice, s čimer se Winter ne more sprijazniti. Morda bo zaradi svojega poslanstva moral žrtvovati vse – sirotišnico, Isabel in ... celo svoje življenje.

Mogočniki senc s primežem nepotrebnih obveznosti stiskajo ljudi, kradejo jim prosti čas, prevara jim gre dobro od rok, ker igrajo na karte človeških slabosti. V povračilo ponujajo mnoge »ugodnosti« tako v marketih, kot v medijih.

Brezplačno spletno gostovanje za forum lahko odprete le v nekaj sekundah, brez obveznosti in predznanja o namestitvah spletnih aplikacij. V četrtek ob 18.45 lahko na našem portalu neposredno iz Londona spremljajte dogajanje s premiere filma Sherlock Holmes: Igra senc. Jutri bomo na našem portalu ob 18.45 neposredno prenašali sprehode po rdeči preprogi pred premiero akcijsko-pustolovske kriminalke s pridihom romantične komedije ... Elementarno, moj dragi Watson: film Sherlock Holmes: Igra senc ustvari tako genialnega negativca, da še Sherlock Holmes ostane v njegovi senci.

POVEZANE KNJIGE