Tat strele

Tat strele - Rick Riordan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rick Riordan
DIMENZIJA
8,48 MB
IME DATOTEKE
Tat strele.pdf
ISBN
4741266406752

OPIS

V zgodbi, ki je tudi filmska uspešnica, nastopa dvanajstletnik Percy, ki je postavljen pred veliko preizkušnjo, ki bo v dvome postavila vse, v kar je do sedaj verjel. Sin boga Pozejdona in Zemljanke v prvem delu skozi nenavadna srečanja bogov in mitoloških bitij pomaga ugotoviti, kdo je ukradel Zeusu strelo in obtožil kraje njegovega očeta Pozejdona ter ju sprl.

V drugi knjigi nekdo zastrupi Thalijino drevo in Percy se odpravi na nevarno popotovanje po morju pošasti, ki se danes nahaja v Bermudskem ... Stréla je naravni pojav, ki ga sestavljata blisk in grom.Ko strelo opazujemo, najprej vidimo svetlobni blisk, saj je mnogo hitrejši od groma, ki je zvok in se torej širi s hitrostjo približno 340 m/s.. Strele se pojavljajo ob nevihtah in so lahko nevarne za ljudi in naprave, saj se sprosti velika količina energije.

Opazila je, da je na platnici knjig tudi fotografija četrtega in petega dela, ki ju v knjižnici še nimajo. Prosila me je, naj se pozanimam, ali knjigo morda že kdo prevaja.

POVEZANE KNJIGE