Suša

Suša - Jane Harper | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Harper
DIMENZIJA
11,64 MB
IME DATOTEKE
Suša.pdf
ISBN
3504622752157

OPIS

V razpoloženjskem, napetem detektivskem prvencu nagrajene pisateljice Jane Harper z naslovom Suša boste spoznali majhno mesto z velikimi skrivnostmi.Potem ko zvezni agent Aaron Falk prejme sporočilo z zahtevo, da se udeleži pogreba svojega najboljšega prijatelja iz mladosti Luka, se prvič po dveh desetletjih vrne v rodno mesto. Pred dvajsetimi leti, ko so Falka obtožili umora, je bil Luke njegov alibi. Zaradi oblaka suma, ki mu je visel nad glavo, je Falk z očetom pobegnil iz mesta. Pred kazenskim pregonom ga je rešilo zgolj Lukovo vztrajno zatrjevanje, da sta bila v času zločina skupaj. Zdaj več ljudi ve, da nista povedala po resnici, Luke pa je mrtev.Sredi stoletne suše se Falk in lokalni detektiv sprašujeta, kaj se je v resnici zgodilo Luku. Ko začne Falk nerad preiskovati, ali je razlog za Lukovo smrt kaj drugega, kot se zdi na prvi pogled, priplavajo na površje dolgo zakopane skrivnosti in z njimi tudi laži, ki so ju preganjale. Falk bo odkril, da imajo vsa mala mesta velike skrivnosti.

Čile je letos prizadela huda suša, zaradi katere je poginilo več kot 100.000 glav živine in … Kdaj zimzelene rastline prizadene zimska suša. Med trajnimi okrasnimi rastlinami na prostem so zimski suši najbolj izpostavljene zimzelene grmovnice in drevesa, ki ne odvržejo listja, ter iglavci - predvsem mlade rastline, ki še nimajo razvejenega koreninskega sistema. Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za suša v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Suša je izredno stanje v naravi, po dolgotrajnem pomanjkanju vode v neki pokrajini.

Facebook omogoča ljudem deliti stvari z... Suša je bila v minulih dneh aktualna in pereča tema. Časopisi so bili polni alarmantnih opisov stanja, strategije zmanjševanja pomanjkanja vode, načrtov boja proti podnebnim spremembam, obljub politikov, popisov škode… Ampak vse to smo že doživeli, zato je tudi potek nadaljnjih dogodkov rahlo predvidljiv: septembra bo nastopila splošna anamneza za besede suša, pomanjkanje vode ... Natančna vremenska napoved za kraj Suša.

POVEZANE KNJIGE