Slaščice iz pečice

Slaščice iz pečice - Bernarda Gostečnik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bernarda Gostečnik
DIMENZIJA
9,60 MB
IME DATOTEKE
Slaščice iz pečice.pdf
ISBN
1935318364540

OPIS

V današnjih časih, ko vse bolj cenimo jedi, in mednje spadajo tudi drobne slaščice, ki jih naredimo sami doma, saj le tako zanesljivo vemo, kaj jemo, je knjižica preizkušenih receptov Bernarde Gostečnik , ki že leta poučuje o peki mlado in mlado po srcu, neprecenljiva.Peka obeta prijetno druženje ob mizi, lahko pa sodelujejo tudi drobne ročice in postane družinski dogodek. Vsekakor je prijetna, še posebej, če je preprosta. Sestra Bernarda Gostečnik je zbrala več kot 120 tradicionalnih in novejših , predvsem pa preprostih receptov sladkih dobrot, ki jih lahko namenimo svojim najdražjim in še tako zahtevnim gostom. Vsak dan ali na praznik.

Upam, da bo izšla prihodnje leto. Povejte vseeno tri najpomembnejše namige za dobro potico.

Spletna stran gostuje na Zabec.net. www.SKETA.si je blagovna znamka SKETA.media, ki jo upravlja SKETA media, Sašo Šketa s.p..

POVEZANE KNJIGE