Škržati z Lavande

Škržati z Lavande - Roman Kukovič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roman Kukovič
DIMENZIJA
8,89 MB
IME DATOTEKE
Škržati z Lavande.pdf
ISBN
5844602724207

OPIS

Ljubiti in biti ljubljen je pot in cilj slehernega človeka.Vsaka pot teče po svoje; včasih se poti približajo, se združijo, spet drugič se križajo ali ločijo.V romanu Škržati z Lavande, avtorja Romana Kukoviča, se na cesti življenja srečata večni popotnik Odisej in razočarana Julija. Oba so valovi življenja že nosili, butali ob obalo in ju sedaj naplavili na samotni otok, kjer cveti sivka (lavanda), pojejo škržati in pripeka sonce. V tej samoti, kjer govori le tišina, doživimo vso prvobitnost narave in rodi se tista prasila; privlačnost med moškim in žensko, ki vrti ta svet. Preskoči iskra in veter ljubezni zaneti požar. Toda tu so leta in grenke življenjske izkušnje. Bosta vsemu navkljub zbrala pogum in se bosta njuni poti združili? Kaj storiti? Skočiti v neznan ocean in plavati ali preprosto oditi po svoji cesti naprej?Škržati z Lavande je roman, ki si zasluži bralčevo pozornost. Za nekoga bo lahkotna poletna ljubezenska zgodba, drugi bo v njem prepoznal večplastne dileme.Irena Medvešek – Knjižnica Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi

Ali dva ali pa kar cel mesec. Hotela sem çe krepko pritisniti na plin, ko se mi je posvetilo, da mi nekaj manjka in çe po nekaj metrih sem, kar se da V romanu Škržati z Lavande, avtorja Romana Kukoviča, se na cesti življenja srečata večni popotnik Odisej in razočarana Julija.

Avtor Naslov dela; Neli Kodrič Filipić: Solze so za luzerje: Roman Kukovič: Škržati z Lavande: Colleen Houck: Tigrovo prekletstvo: Maggie Stiefvater Vintage bytové doplnky a dekorácie Lavanda. Provence, vintage, shabby chic a retro nábytok Takvom rezidbom lavande, odgađamo razvoj drvenastog dijela biljke, koje će ipak na kraju prevagnuti, kroz jedno 7 godina - 10 godina, kada je vrijeme da se sadnica zamjeni s novom.

POVEZANE KNJIGE