Skrivnostno jezero

Skrivnostno jezero - Simon Beckett | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Beckett
DIMENZIJA
8,61 MB
IME DATOTEKE
Skrivnostno jezero.pdf
ISBN
7369815419574

OPIS

Mlad Anglež se znajde na odmaknjeni kmetiji na francoskem podeželju. Ni znano, kako in zakaj se je znašel tukaj, vendar je jasno, da mladenič nekaj skriva. Tudi čemerni in negostoljubni gospodar posestva, stari Arnaud, ni ravno videti nedolžen … Medtem pa se njegovi hčerki vsaka na svoj način trudita, da bi pritegnili fantovo pozornost.Zgodba iz Francije se prepleta s pripovedjo iz preteklosti v Londonu, ki postopoma razkriva srh vzbujajoče dogajanje: priložnostni poklici, nekdanje dekle, mamilarska združba in … Kri na dlaneh, ki se pojavlja še v sanjah.Simon Beckett je svetovno znani avtor kriminalnih romanov in večkratni nominiranec za literarne nagrade. Njegova dela so prevedena v več svetovnih jezikov. V slovenščino smo imeli doslej prevedena štiri njegova dela, Skrivnostno jezero je že peto.Kriminalka, ob kateri vam bo nedvomno razbijalo srce.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: Ideja za izlet: Skrivnostno kruto Divje jezero in kristalni tolmuni kopališča Lajšt.

Ni znano, kako in zakaj se je znašel tukaj, vendar je jasno, da mladenič nekaj sk... Recenzija Bukla. Angleškega novinarja in pisatelja Simona Becketta (1960) v slovenščini že dobro poznamo po seriji romanov z ekspertnim forenzikom Davidom Hunterjem v glavni vlogi, zdaj pa je kmalu po izvirnem izidu izšel še njegov samostojni roman, psihološka srhljivka Skrivnostno jezero.V njem spremljamo prvoosebnega pripovedovalca Seana, ki je očitno na begu, saj zapusti okrvavljeni ... Skrivnostno jezero, ki ubije vsakogar, ki pade vanj.

POVEZANE KNJIGE